OM OS

Om os

Vi er en familiedrevet virksomhed, stiftet af Murermester Lars Kristensen & Søn i 2019. Siden 1998 har vi udført en lang række forskellige opgaver inden for murer- og betonarbejde. Fra at være et enkeltmandsfirma er virksomheden i dag vokset til 3 murersvende, 1 lærling og mester selv.

Idéen omkring murergenbrug.dk opstod, da vi så en mulighed for at genbruge byggematerialer, der ellers ville gå til spilde. Vores mål er at fremme bæredygtighed og mindske affald i branchen ved at opkøbe brugte byggematerialer og tilbyde vores kunder brugte tagsten, klinker og fliser.

Vi står klar til guide dig i valget af brugte byggematerialer eller med hjælp til selve murerarbejdet, så du kan få dine idéer realiseret af professionelle murer.

Der er både økonomiske-, sociale- og miljømæssige fordele i at genbruge byggematerialer. Når du køber brugte byggematerialer, er du med til at mindske affald i byggebranchen og er samtidigt med til at skåne miljøet og samfundet på bæredygtig vis. Der er desuden penge at spare, når man køber genbrug og resultatet er lige så flot.

Det er også en fordel at anvende brugte byggematerialer til reparation, da det vil være mindre tydeligt end hvis nye tagsten benyttes. Brugte tagsten har oftest patina og på den måde undgår du, at de enkelte steder du har nye tagsten, ikke skiller sig ud fordi, de ser nyere ud. Det samme gør sig gældende for klinker og fliser, hvor man i stedet for at lægge nye klinker eller fliser, kan erstatte det ødelagte område med samme type klinke eller flise og dermed bevare det eksisterende. Det er en billigere løsning end en total udskiftning og giver et flot resultat.

Udover salg af brugte byggematerialer, er vi også interesserede i at opkøbe flere brugte byggematerialer til vores lagerbeholdning. Ligger du inde med brugte klinker, fliser eller tagsten, som du ikke længere skal bruge, så kontakt os for salg.

På den måde er I med til at bidrage til en cirkulær økonomi og bæredygtighed i byggebranchen.

Der findes ikke for små eller for store opgaver. Skal du have repareret- eller renoveret dit tag, tilbygget, eller går du med øvrige idéer til større eller mindre projekter inden for murerfaget, så kontakt Murermester Lars på telefon 51 32 11 07 og få et godt tilbud.

Har du spørgsmål til vores sortiment eller leder du efter specifikke byggematerialer, er du også velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular.

Butik og lager

I vores nye lagerlokaler i Årslev finder du vores store sortiment af nye og brugte tagsten, klinker og fliser.

Kig forbi vores lagerlokaler på adressen Langagergyden 3, 5792 Årslev og afhent dine bestilte varer eller få inspiration, råd og vejledning i valg af brugte byggematerialer til dit byggeprojekt.

Vores åbningstider varierer. Henvendelse vedrørende afhentning af varer eller besøg bedes ske på tlf.: 63900029.

Vores lokation

Lageradresse for tagsten: 
LANGAGERGYDEN 3, 5792 Årslev

Lageradresse for fliser og klinker: LANGAGERGYDEN 3, 5792 Årslev

Kontakt da Murermester Lars Kristensen,
tlf.: 63900029.

Kontakt os

Udfyld formularen herunder hvis du har spørgsmål vedrørende vores byggematerialer. 
Du kan også skrive til os, hvis du leder efter specifikke byggematerialer. Så kontakter vi dig hvis vi får dem på lager. 

Ring til os

(+45) 63900029

Tak!

Vi kontakter dig hurtigst muligt.